Лабораторні хімреактиви для виробників молочної продукції

Лабораторні хімреактиви для виробників молочної продукції

Ласкаво запрошуємо Вас ознайомитись із переліком надійних рішень у сфері хімічних реагентів для молочної промисловості! У ТОВ “Сфера сім” ми розуміємо важливість якості та безпеки у виробництві молочної продукції, тому пропонуємо широкий асортимент хімікатів, які підійдуть для лабораторних досліджень у цій галузі.

Нашими клієнтами є заводи з виробництва молока, сиру та іншої молочної і кисломолочної продукції. Для молочної лабораторії на сайті представлено широкий спектр хімреактивів для проведення різноманітних аналізів і контролю якості молочної продукції. 

Вимірювання вмісту жиру та білка у молочних продуктах

Реагенти для визначення жиру: Ефективне визначення вмісту жиру в молочних продуктах є одним з ключових аспектів контролю якості. ТОВ “Сфера сім” пропонує реактиви, з допомогою яких можна визначати жир добре відомим кислотним методом Гербера — ізоаміловий спирт, гравіметричним методом – петролейний ефір, конго червоний, та інші речовини для екстракції жиру та наступного вимірювання.

Вимірювання вмісту білка в молочних продуктах є ще одним важливим параметром. У нас Ви знайдете реагенти, які використовуються в методі К’єльдаля (калій сірчанокислий, мідь сірчанокисла, фенолфталеїн, стандарт-титри гідроксиду натрію та хлоридної кислоти. Для визначення білків колориметричним методом пропонуємо амідо чорний 10Б. Для методу формольного титрування — кобальт сірчанокислий та формалін. Для електрофорезу чи гель-фільтрації білків знадобляться ТРІС, ЕДТА, сечовина, які постійно є на складі команії “Сфера сім”.

Оскільки, лактоза є основним вуглеводом у молочних продуктах, важливо мати реагенти для її точного визначення. Для ферментативного методу застосовують червону кров’яну сіль, цинк сірчанокислий, натрій лимоннокислий та інші.

З реактивами від “Сфера сім” Ви зможете проаналізувати в молоці мінеральні речовини. Тут стануть в пригоді мурексид, трилон Б, алюміній хлористий, нітрат срібла. Визначення вітамінів, зокрема Вітаміну С не обійдеться без 2,6-дихлорфеноліндофенолят натрію або реактива Тільманса. Для визначення ферменту фосфатази у нас завжди в продажу фенолфталеїнфосфат натрій (10% водний розчин та сухий в порошку). Дослідити редуктазну активність можна з допомогою резезурину, який ми пропонуємо в маленьких упаковках по 10 та 50 грам.

Одним із важливих критеріїв , які обумовлюють придатність молока та молочних продуктів для введення в обіг — це кількість мікроорганізмів (загальне бактеріологічне забрудення). Для дослідження ТзОВ “Сфера сім” пропонує цілий спектр поживних середовищ як вітчизняного, так і імпортного виробництва (агар поживнй сухий, агар Ендо, Агарове середовище КМАФАнМ, пептон ферментативний, мастопрім та багато інших).

Дедалі більшою проблемою в світі стає наявність домішок та забруднень в продуктах харчування, зокрема в продуктах молочної промисловості. Для виявлення антибіотиків, мікотоксинів, а також для алергенів пропонуємо сучасні тест-набори, еталонні матеріали та колонки AgraStrip, TraitChek GMO, RapidChek.

Це лише декілька прикладів хімічних реактивів, які можуть бути використані у молочних лабораторіях. Вибір конкретних реагентів залежить від конкретних потреб і завдань лабораторії. Менеджери компанії “Сфера сім” готові надати Вам індивідуальні консультації щодо вибору найбільш влучних рішень.

Наші хімічні реактиви сертифіковані та відповідають найвищим стандартам якості, що забезпечує Вам повну впевненість у їх ефективності та безпеці в застосуванні. Лабораторні хімреактиви імпортного та вітчизняного виробництва допомагають у точному аналізі складу молочної сировини, контролю якості та безпечності виробництва, що є ключовими аспектами для молокозаводів, сирзаводів та інших підприємств, які працюють у цій сфері.

Обирайте надійних партнерів, які розуміють Ваші потреби у сфері лабораторної хімії для молочної промисловості. Разом ми зможемо досягти нових вершин якості та інновацій у Вашому виробництві. Звертайтеся за контактами, вказаними на сайті і переконайтеся в якості продуктів та обслуговування.