Набір призначений для бактеріоскопічного дослідження м`яса з метою виявлення в ньому аеробів (бацил сибірки, сальмонел, E. coli, протею, коків, збудників бешихи свиней, лістеріозу, пастерелезу) і анаеробів (патогенних і токсигенних клостридій) згідно ГОСТ 21237-75 та молочних продуктів згідно ДСТУ 3662-97.
Склад набору:
1 | Карболовий фуксин Циля | ГОСТ 21237-75 | 20 мл |
2 | Карболовий генціанвіолет | ГОСТ 21237-75 | 20 мл |
3 | Фарба по Ребігеру | ГОСТ 21237-75 | 20 мл |
4 | Фарба по Романовському-Гімзе | ГОСТ 21237-75 | 10 мл |
5 | Фарба по Міхіну | ГОСТ 21237-75 | 10 мл |
6 | Фарба по Муромцеву | ГОСТ 21237-75 | 10 мл |
7 | Сафранін Т | ТУ 6-09-4029-77 | 2 г |
8 | Калій йодистий | ГОСТ 4232-74 | 2 х1 г |
9 | Йод кристалічний | ГОСТ 4159-79 | 2 х 0,5 г |
10 | Олія імерсійна | ГОСТ 13739-78 | 3 мл |
Додаткові реактиви (комплектуються за індивідуальним замовленням): фіксуюча рідина, предметне скло.