Прохання ціни та асортимент уточняти: тел/факс (032) 295-10-60, 295-10-61.

Прилади для контролю якості борошно-зернової продукції

Рейтинг користувача: 4 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зірка

Прилад УДЗ-1М призначений для перемішування і виділення наважок зернових, бобових та олійних культур з проби об'ємом не більше 8л. Навважка виділяється методом багаторазового квартування потоку зерна на послідовно розташованих ділильних і змішувальних секціях. Застосовується в лабораторіях зерноприймальних, переробних підприємств, науково-дослідних організаціях та ін. Може бути застосований для гранульованих або інших легкосипких продуктів в інших галузях промисловості.
Складається з двох конусних, двох змішувальних, двох ділильних секцій та секції регулювання маси наважки. Продукт засипається в приймальний бункер, в залежності від маси наважки, встановити на лімбі центрального патрубка поділку на розрахунковому розподілі, відповідно до наведеної таблиці.

Культура

Вага середньої проби, кг

Наважка, г

Положення поділки

Пшениця

2,0

50

13

Ячмінь

2,0

50

13

Жито

2,0

50

13

Рис

2,0

50

11

Вівсо

2,0

50

15

Гречка

2,0

50

8

Кукурудза

2,0

100

4

Горох

2,0

100

5

Соняшник

2,0

100

4

Соя

2,0

100

5

Рапс

1,0

10

9


Підняти ручку шток клапана, продукт проходить через блок ділильних секцій де відбувається розподіл потоку продукту на 4 частини, з яких 2 частини проходять конусні секції а 2 інші частини через вікна в корпусі скидаються у простір між внутрішньою поверхнею корпусу і зовнішньою поверхнею секції. Секції конусні двох конструкцій признечені для усереднення і перемішування продукту, при цьому конструкція з конусом із вершиною у верхній частині, виробляє розподіл продукту (розтяжку), а інша, з усіченим конусом, змішування. Якщо маса наважки вище або нижче необхідної, залежить від природи зерна, то слід змінити положення поділки патрубка в бік зменшення або збільшення значень.
Переваги: не вимагає спеціальної підготовки обслуговуючого персоналу; простота встановлення дільника у вертикальному положенні шляхом регулювання опорних гвинтів; швидкість отримання навішування точної маси; використання дільника для інших сипучих продуктів.


Технічні характеристики:
– наважка, що виділяється: 5 - 100 г;
– час для виділення наважки: 10 с;
– об'єм приймального бункера: 8 л;
– діаметр корпуса (внутрішній): 150 мм;
– діаметр секції (внутрішній): 85 мм;
– розміри: 1270х320х320 мм;
– вага: 20 кг.

Рейтинг користувача: 3 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Прилади для визначення пористості хліба УОП-01, КП-101, МОД-2, Кварц-24 (типу Журавльова) призначені для виділення з хлібобулочного виробу зразка певного обсягу, за результатами зважування якого розрахунковим шляхом визначається пористість хліба. Конструкція і принцип роботи пристроїв КП-101, УОП-01 МОД-2 і КВАРЦ-24 ідентичні. Вони забезпечені калібрувальним циліндром, виштовхувачем, склянкою і ножем. Відповідно до методики з середини хлібного вироби вирізають шматок шириною не менше 6,0 см. У місці найбільш типової пористості (на відстані не менше 1 см від кірки) роблять вирізку м'якушки калібрувальним циліндром, вводячи його в шматок поступально-обертальним рухом. Калібрувальний циліндр з розташованою всередині м'якушкою суміщають з обрізною склянкою. За допомогою виштовхувача переміщують м'якуш з калібрувального циліндра в обрізний склянку. М'якуш повинен при цьому виходити з склянки не менш ніж на 1 см. М'якуш, який виступає з торців обрізного склянки, відрізають ножем, а отриманий циліндр м'якушки виштовхують з обрізного склянки. Прилади виготовляють так, щоб циліндричний обсяг вирізки м'якушки дорівнював 27 куб. см. При аналізі пшеничного хліба роблять 3 вирізки, а житнього - 4. У штучних виробах, де скибочки невеликі, вирізки роблять з двох скибочок або двох виробів. Вирізки зважують разом і обчислюють пористість (у%) за вказаною в методиці формулою.

Марка

КП-101

УОП-01

КВАРЦ-24

МОД-2

Внутрішній діаметр калібровочного циліндра, мм

30,1±0,1

30,5±0,1

30,1±0,1

30,1±0,1

Довжина обрізного стакана, мм

38,0±0,1

38,0±0,1

38,0±0,1

38,0±0,1

Об'єм зразка м'якуша, що формується пристроєм, см3

27,8 - 27,9

27,8 - 27,9

26,9 - 27,9

26,9 - 27,9

Габаритні розміри

Циліндра в збірці, мм

32х32х133

40х40х155

38х38х135

38х38х135

Ножа в збірці, мм

20х55х193

20х45х180

12х48х165

12х48х165

Вага приладу, г

350

400

350

350

Рейтинг користувача: 4 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зірка

Білизномір ВББ-1М призначений для вимірювання білизни борошна пшеничного і житнього з ГСТУ 46.004-99 (ГОСТ 26361-86) в умовах лабораторій хлібних інспекцій, млинів, підприємств хлібопекарської галузі. Білизномір атестується в органах Держстандарту України. Електричний блок складається з фотометричної головки, плати обробки з блоком живлення, плати мультиметра і калібрувальної камери. Фотометрична головка забезпечує освітлення робочого поля світловим потоком з довжиною хвилі 565 нм в максимумі смуги випромінювання, прийом і перетворення відбитого світла фотодіода в електричний сигнал з наступним його посиленням в платі обробки і перетворення його відповідно до шкали приладу РЗ-БПЛЦ

Технічні характеристики: діапазон вимірювання білості борошна: 12 - 65 у/о; абсолютна похибка вимірювання: ±2; індикація вимірювання: цифрова; ціна поділки: 0,1; кількість точок вимірювання в одній пробі: 3; час для вимірювання однієї проби: 1,5 хв; час підготовки приладу до роботи: 5 хв; живлення: 220 В, 50 Гц; вага: 1,5 кг; габарити: 220х160х120 мм; гарантійний термін роботи: 18 міс.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Вимірювач білості борошна ВББ-1МК призначений для оперативного вимірювання білості пшеничного та житнього борошна по ДСТУ 46.004-99 (ГОСТ 26361-86).

Галузі застосування вимірювача білості борошна ВББ-1МК: лабораторії Державних хлібних інспекцій, млинів, борошномельних заводів, підприємств хлібопекарської галузі та торгівельних підприємств.

Конструктивно вимірювач білості борошна ВББ-1МК складається з електронного блоку із виносною фотометричною головкою і вимірювальної комірки. Результати вимірювання виводяться на буквено-цифровий рідкокристалічний дисплей в умовних одиницях білості згідно шкали білизноміра Р3-БПЛ. Меню і текстові підказки українською, російською та англійською мовами.

Прилад простий і зручний в роботі. За рахунок автоматичного калібрування вдалося скоротити тривалість вимірювання і зменшити суб'єктивний вплив на його похибку. Перед початком вимірювання необхідно підготувати і засипати у вимірювальну комірку заданий в паспорті об’єм борошна. Коли проба готова, вимірювач білості борошна необхідно відкалібрувати. Для цього оператор встановлює фотометричну головку в калібрувальну комірку і натискає кнопку - калібрування проводиться автоматично. По закінченню калібрування проводиться вимірювання білості борошна в трьох точках через віконця у вимірювальної комірці. Середнє значення білості і відповідність пшеничного борошна по сортності визначається автоматично після проведення вимірювань.

Технічні характеристики: діапазон вимірювань білості борошна, умовні одиниці - 6 - 65; абсолютна похибка вимірювання, умовні одиниці - ±2; тип індикатора - буквенно-цифровий рідкокристалічний (LCD) індикатор; дискретність результатів вимірювання, умовні одиниці - 0,1; кількість точок вимірювання в одній пробі - 3; тривалість вимірювання білості однієї проби не більше, хв - 0,5; тривалість підготовки приладу до роботи (на початку зміни) не більше, хв - 5; калібрування вимірювача та спосіб вимірювання - автоматично/вручну; живлення - 220 В, 50 Гц; маса, кг - 1,5; габаритні розміри, мм - 220 х 160 х 120.

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка

Білизномір ВББ-1М призначений для вимірювання білизни борошна пшеничного і житнього з ГСТУ 46.004-99 (ГОСТ 26361-86) в умовах лабораторій хлібних інспекцій, млинів, підприємств хлібопекарської галузі. Білизномір атестується в органах Держстандарту України. Електричний блок складається з фотометричної головки, плати обробки з блоком живлення, плати мультиметра і калібрувальної камери. Фотометрична головка забезпечує освітлення робочого поля світловим потоком з довжиною хвилі 565 нм в максимумі смуги випромінювання, прийом і перетворення відбитого світла фотодіода в електричний сигнал з наступним його посиленням в платі обробки і перетворення його відповідно до шкали приладу РЗ-БПЛЦ

Технічні характеристики: діапазон вимірювання білості борошна: 12 - 65 у/о; абсолютна похибка вимірювання: ±2; індикація вимірювання: цифрова; ціна поділки: 0,1; кількість точок вимірювання в одній пробі: 3; час для вимірювання однієї проби: 0,5 хв; час підготовки приладу до роботи: 3 хв; живлення: 220 В, 50 Гц; вага: 0,8 кг; габарити: 80х100х180 мм; гарантійний термін роботи: 18 міс.

Рейтинг користувача: 4 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зірка

Вимірювач вологості зерна «Дніпро-3» працює з наступними культурами: пшениця, ячмінь, жито, гречка, просо, овес, кукурудза, горох, соняшник, ріпак та соя. В приладі передбачені режими корекції характеристик за результатами власних вимірювань тепловим методом, а також можливість побудови власної характеристики за тепловим методом. Крім цього, можливе градуювання приладу на інші культури.

Технічні характеристики: діапазон вимірювання для зернових культур - 6 - 40 %; для зернобобових та кукурудзи - 6 - 40 %; для продуктів переробки - 9 - 16 %; допустимі значення абсолютної похибки вимірювання в діапазоні вимірювання від 8 до 17 %: ±1.0%; в діапазоні вимірювання від 17 до 35 %: ±1.5%; в діапазоні вимірювання від 35 до 40 %: ±2.5%; випадкова складова похибки вимірювання: ±0.2%; температура проб зерна від 8 до 35 °С; вага проби в залежності від культури 200-400 г з точністю ±1 г; тривалість вимірювання не більше 3 хв; тривалість безперервної роботи не менше 20 год на добу; живлення приладу від мережі 220 В, 50 Гц; діапазон робочих температур від 8 до 40 °С; відносна вологість не більше 80% при 25 °С; потужність споживання не більше 100 Вт; габаритні розміри приладу в зібраному вигляді 150х210х470 мм; вага приладу не більше 5 кг.

Рейтинг користувача: 3 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

Вимірювач деформації клейковини ВДК-М призначений для визначення групи якості клейковини зерна пшениці та пшеничного борошна за їх здатністю опиратися деформуючому навантаженню нормованої величини. Вимірювач деформації клейковини ВДК-М може використовуватися в органах хлібних інспекцій, лабораторіях хлібоприймальних пунктів, елеваторів, млинів, хлібозаводів і інших підприємствах харчової промисловості.

Технічні характеристики: діапазон вимірювання індексу деформації клейковини (ІДК), умовні одиниці: від 0 до 150; абсолютна похибка вимірювань ІДК, умовні одиниці: ±2; величина деформуючого навантаження: 120г; час спрацювання звукового сигналу з моменту дії навантаження: 30±2 с; живлення апарата батарея типу "Крона"; час роботи апарата від однієї батареї, не менше 1 року; габаритні розміри: 160х85х60 мм; вага, не більше: 0,9 кг.

Рейтинг користувача: 4 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зірка

Прилад для визначення числа падіння ПЧП-3 призначений для контролю одного з показників якості зерна, борошна та інших крохмаловмісних продуктів шляхом визначення активності альфа-амілази. Прилад реалізує метод, заснований на швидкій клейстеризації водної суспензії борошна в киплячій водяній бані і наступному вимірюванні ступеня розрідження клейстеру під дією альфа-амілази, що міститься в пробі (Міжнародні стандарти ICC № 107, ISO № 3093-82, ГОСТ 27676 і ГОСТ 30498). Зареєстровано в Держреєстрі засобів вимірювань під № 14814-00. Шкала чисел падіння є шкалою порядку, до якої не застосовується поняття одиниці виміру, тому результати визначення записуються у вигляді чисел без вказування похибки вимірювань. Область застосування приладу ПЧП-3: промисловість з переробки зерна, сільське господарство (лабораторії хлібоприймальних підприємств, елеваторів, борошномельних заводів, науково-дослідні інститути). Прилад ПЧП-3 є переносним і може експлуатуватися при температурі навколишнього середовища (20 ± 5) °С, відносній вологості повітря до 80% при температурі 25 °С і атмосферному тиску від 84 до 106,7 кПа (від 630 до 800 мм рт.ст. ).

Особливості: одночасне вимірювання в двох пробах; автоматична оцінка результатів вимірювань; автоматичний контроль температури у водяній бані; автоматичний цикл роботи; тривалість безперервної роботи приладу 8 год; повний комплект приладдя для проведення вимірювань; сучасний дизайн.

Технічні характеристики: діапазон визначення числа падіння: 60-900 с; частота коливань шток-мішалки: 2,0±0,3 Гц; висота падіння шток-мішалок: 68±1 мм; температура у водяній бані: 100±0,5 °С; обсяг дистильованої води, що заливається в водяну баню: 3 л; живлення: 220В, 50Гц; споживана потужність: 1,5 кВт; габаритні розміри: 450х170х530 мм; вага приладу: 25;

© 1997 - 2017 ТзОВ "Сфера сім". Всі права застережено.

Please publish modules in offcanvas position.

Зробити замовлення
Відправку перевізником здійснюємо при замовленні товару на 100 грн і більше.
1000 символів ліворуч