Прохання ціни та асортимент уточняти: тел/факс (032) 295-10-60, 295-10-61.

Аналізатори молока

Аналізатор молока Гранат

Рейтинг користувача: 4 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаНеактивна зірка
 

Аналізатор призначений для визначення числових значень показників якості молока цільного, консервованого, пастеризованого, стерилізованого, концентрованого, знежиреного та вершків. Аналізатор «Гранат» (№ У2041-05 Державного реєстру засобів вимірювальної техніки) за результатами проведеної перевірки в умовах центральної державної лабораторії ветеринарної медицини рекомендований для використання у роботі територіальних лабораторій ветеринарної медицини і молокопереробних підприємств, а також рекомендується як основний вимірювальний прилад при впровадженні національного стандарту ДСТУ 3662-97 «Молоко коров'яче цільне. Вимоги при закупівлі». Прилад може використовуватись для визначення показників якості молока при закупівлі та переробці молока, при контролі якості молока, в селекційній роботі, в лабораторіях по виробництву і переробці молока, молокоприймальних пунктах, лабораторіях держсанепідемслужб Міністерства охорони здоров'я України, лабораторіях контролю по захисту прав споживачів. Можливість градуювання для забезпечення аналізу якості козячого та овечого молока, а також додаткового визначення масових часток лактози, казеїну, альбуміну, глобуліну, мінеральних речовин і точки замерзання.

Переваги: простий в експлуатації; повністю автоматизований процес вимірювання; легкий, портативний; підключення до комп'ютера з допомогою інтерфейса RS–232 (автоматичний друк накладних); швидке вимірювання (від 60 до 100 с в залежності від температури проби та навколишнього середовища); аналіз без хімічних реактивів; мінімальний об'єм молока для аналізу – 5 см3; універсальне живлення; низька споживана потужність ( < 25 Вт); широкий діапазон температур вимірюваних проб; великий термін гарантії та якісне післягарантійне обслуговування.

Технічні характеристики:

  • масова частка жиру – 0,1–10 %;
  • масова частка білку – 2–5 %;
  • масова частка СЗМЗ – 6–12 %;
  • густина – 1000–1040 кг/м3;
  • температура проби – 5–35 °С;
  • масова частка добавленої води – 3–50 %.
© 1997 - 2018 ТзОВ "Сфера сім". Всі права застережено.

Please publish modules in offcanvas position.

Зробити замовлення
Просимо вводити дані, які будуть використані для відправки товару
1000 символів ліворуч